2016-09-23 17:28:50• hírek • Szatmár.ro

Szombaton 11 órától hazai pályán játszik az Olimpia

Az öltözőben jó a hangulat, annak ellenére, hogy a fiúk lassan négy hónapja nem kaptak fizetést.

A Szatmárnémeti Olimpia szombaton, 11 órai kezdettel hazai pályán fogadja az Academia Clinceni együttesét. A meccset a második ligás labdarúgóbajnokság kilencedik fordulójában rendezik meg.

Bogdan Andone legénységére komoly összecsapás vár. „Az ellenfél nagyon aktív volt a nyári pihenő alatt, sok átigazolást bonyolítottak. Veszélyesek, annak ellenére, hogy most a tabella állása nem feltétlenül ezt mutatja. Az Olimpia minden játékosával elégedett vagyok, egy nagyon jó csapat van kialakulóban" - mondta a vezetőedző.

Andone a tabella emlegetésével arra utalt, hogy az ellenfél 10 ponttal a 13. helyen áll, az Olimpia pedig a nyolcadik 13 ponttal.

Florin Muresan csapatkapitány szerint nehéz körülmények között készülnek. Különösen az okoz gondot a felkészülésben, hogy a játékosok már négy hónapja nem kaptak fizetést. „Sajnos nem tudom, hogy meddig tudjuk vállalni ilyen körülmények között a játékot" - mondta.

Mindenesetre bíznak a Szatmár Megyei Tanácsban és a helyi tanácsban, hogy a tanácsosok a támogatás megszavazásával megoldják a helyzetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: